Werkwijze

1. Gratis intake plannen

Het behandeltraject begint altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Dit kun je eenvoudig zelf inplannen via de website van Zarina Laser Clinic. Kies rechtsboven op “afspraak maken” en kies vervolgens bij selecteer een behandeling “Intake gesprek”. Vervolgens kun je in de kalender een datum en tijd kunt een gewenste datum en tijd kiezen. Voer je gegevens in en klik op “Afspraak maken”. Zo gemakkelijk is het!

2. Intake gesprek: hoe gaat dit in zijn werk?

In het gratis intake gesprek bespreken we je wensen en kijkt de laserspecialiste hoeveel behandeling er bij benadering nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Tevens wordt alles uitgelegd, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Na de intake kan de eerste laserafspraak worden ingepland, dit kan ook aansluitend aan de intake.

3. Voorbereiding behandeling

Voor de behandeling dien je het te ontharen gebied één dag van te voren te scheren. Zorg ook dat het gebied schoon is. Let op: je mag het te laseren gebied niet epileren of waxen. Dergelijke behandelingen trekken het haarzakje uit, en dit kan de effectiviteit van het laseren verminderen. Tevens raden we je aan om vier dagen voor de behandeling niet te zonnen.

4. De behandeling

De behandeling gaat als volgt in zijn werk: je komt binnen en je mag plaatsnemen op de behandelstoel. Wij zullen het te behandelen gebied aftekenen met een potlood, ontsmetten het gebied en brengen een gel aan. Deze gel zorgt voor een betere geleiding van de laserflitsen en zorgt tevens voor de nodige verkoeling.

4. Na de behandeling

De laserspecialiste maakt het zojuist behandelde gebied schoon en voorziet de huid van een kalmerende crème. Na de behandeling krijg je nog wat adviezen mee naar huis (bijvoorbeeld, vier dagen niet zonnen met het gelaserde gebied), en kun je meteen een nieuwe afspraak maken.